0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Egészségügyi termékeink speciális elállási jogával kapcsolatosan bővebb informáicót az ÁSZF-ben olvashat!

20db Kinoki tapasz - 1.390 Ft-ért


A termék jelenleg nincs raktáron, nézz vissza később!
Oszd meg ezt az ajánlatot, ha tetszik!
Az ajánlat él!
20 db Méregtelenítő Kinoki tapasz20 db Méregtelenítő Kinoki tapasz
20 db Méregtelenítő Kinoki tapasz
20 db Méregtelenítő Kinoki tapasz
A csomag tartalma:

- 20db Kinoki tapasz
- 20db ragasztótapasz

Ezt olvasd be, ha mobilról is megnéznéd
Leírás

A kinoki méregtelenítő tapasz használatával Ön egyszerűen, alvás közben tudja növelni szervezete immunitását, mentális állóképességét.

Javítja a szellemi koncentrációt, a vérkeringést

 

- Fokozza szervezetünk vitalitását

- Csökkenti az izületi és izomfájdalmakat

- Segíti a nyugodt alvást

 

Hatóanyaga: A turmalin kristálypor és a bambuszecet kivonat aktivizálja a sejteket és a sejtanyagcserét.

Szervezetünk energiaszintje megnő.

Használata: Ragasszuk fel a tapaszt testünk megfelelő pontjára és hagyjuk 8-10 órán át hatni.

 

Működnek-e a méregtelenítő talptapaszok?

 

A tudomány szerint igen!

 

Vajon tényleg működnek a méregtelenítő talptapaszok? Sokan felteszik ezt a kérdést. Nem ítélem el őket azért, hogy szkeptikusok – ahogy régebben én is az voltam.

Nagyon jó dolog az, ha az ember nem hisz el mindent, és vannak kérdései. Olyan világban élünk, ahol az elővigyázatlan fogyasztó szabad préda.

Van-e tehát bizonyíték is arra, hogy a talptapasz működik? Határozottan állíthatom, hogy igen!

 

- A látható bizonyíték a tapasz használata után meggyőző. Ha folyamatosan használjuk pár napig, a pozitív változások is szembetűnők.

- Az SRC Analytical Lab, egy elismert környezetvédelmi laboratórium, több talptapasz-mintát is elemzett. Eredményeik szerint a tapaszok magukba szívják az arzént, higanyt, nikkelt és még sok más anyagot.

- Biorezonancia-mérő készülék segítségével vizsgáltak meg többféle tapaszt is. A vizsgálat a következőket mutatta ki a használt tapaszokban: alumínium, arzén, azbeszt, benzol, kadmium, réz, FCF és DAB festék, izopropil-alkohol, ólom, metilalkohol, higany, nikkel, SudanBlack festék, tallium, műanyag melléktermékek.

- Az emberi haj tudományos vizsgálata a tapasz használata előtt és után különböző toxinmennyiséget mutatott ki.

- Japán kutatók termográfiai vizsgálatai kimutatták, hogy a tapasz képes gyorsítani a keringést, és így a szervezet méregtelenítését is.

- Egy kísérletben felfedezték, hogy a talptapaszok növelik az alfa-agyhullámok jelenlétét. Ezek a hullámok a gyógyulási és pihenési folyamatokban játszanak szerepet. "

 

kinoki

Felhasználási javaslat:

Méregtelenítésre öt egymást követő napon, mindkét lábon. Lefekvés előtt alaposan tisztítsuk meg a lábunkat és ragasszuk fel a tapaszokat mindkét talpunkra. Elhelyezés a dobozon lévő képek alapján. Ha öt nap után az utolsó nap reggelén a tapasz még mindig teljesen átitatódott és barnás színű, nyálkás állagú, ajánlatos folytatni a használatát, vagy rövid időn belül megismételni.

Összetevők:

 

- Turmaline (Pyroelectricity mineral or Aschentrekers) (féldrágakő)

- Bamboo vinegar (Phyllostachys Bambusoides vinegar) (fa nedv) 

- Chitosan

- Dextrin

- Dokudami

- Loquat leaf

- Vegetable fiber

- Vitamin C

- Wood vinegar

 

Fő összetevők tulajdonságai:

 

- Turmaline: A termékben lévő féldrágakő a legjobb minőségű japán turmaline, amely negatív ionokat és infravörös sugarakat sugároz. (FIR) Ismert tulajdonságai, hogy segíti a keringést, csökkenti a stresszt, frissíti a gondolkozást és javítja az immunrendszert. Elősegíti a szervezet természetes gyógyító képességét. A turmaline általános összetevője a tapaszoknak, mivel serkenti a talp reflexpontjait, így hasonló a hatása, mint a talp reflexmasszásnak.

- Bambusz ecet / Fa nedv (Sap): A bambusz ecet vagy fa nedv (sap) egy tiszta növényi nedv, amely nincs sűrítve, hígítva vagy keverve. A bambusz ecetet először Japánban fedezték fel, és hosszú évszázadok tapasztalata mutatja, hogy méregtelenítő hatása és negatív ion tartalma nagyon magas. Hosszú időn keresztüli felhasználás alapján felfedezték a pyroligneus sav méreganyag megkötő hatását és fizikoterápiás felhasználását kisebb fájdalmak csillapítására és duzzanatok csökkentésére. Az egyes fák faecetei alkalmasak arra, hogy összegyűjtsék a bőrön keresztül a méreganyagokat. Ismertebb fafajták Sakura, tölgy és bükk.


GYORS ÉS PONTOS SZÁLLÍTÁS

Minden bolt ezt ígéri, viszont mi nem csak ígérjük, hanem termékeink 95%-át azonnal, raktárról szállítjuk. Ha nem így tennénk, FIZETÜNK NEKED AUTOMATIKUSAN!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

15.000 összeg fölött INGYEN SZÁLLÍTUNK.

PRÉMIUM KAPCSOLATTARTÁS

Kérdésed van? Írj bátran azonnal az élő chat ügyfélszolgálatunkon, vagy hívj minket az ingyenes számunkon! HA NEM ÉRSZ EL 2 PERCEN BELÜL MINKET, AZNAP VISSZAHÍVUNK!

További ajánlatunk:

Top termékek
x

éppen most vásárolta meg innen: